Android programok:FourSquare

Nos, ez nem egy új program, viszont Magyarországon még csak most kezd el elterjedni.
Külföldön már sok ember használja, illetve sok cég reklámoz ezen keresztül!

Az egész lényege, hogy ha elmész valahova bulizni, vásárolni, enni, akkor ott "bejelentkezel". Ez annyiból áll, hogy a mobiloddal wifin, vagy 3g-n át rányomsz a "Check in"-re, az adott hely nevénél.
A rendszer számolja, hogy hol hányszor voltál, és aki egy helyen a legtöbbször járt az elmúlt 2 hónapban, az az ottani Polgármester. Lehet emellett több kitüntetést is kapni, de azokért nem jár semmi.
Lehet barátokat bejelölni, láthatjuk, hogy ők épp hol buliznak (már ha be Checkineltek). Illetve ajánlhatunk helyeket, írhatunk kritikákat, vagy küldhetünk be képeket. Ugyan így megnézhetjük mások értékeléseit, és azok alapján a közeli szórakozó helyek közül válogathatunk.

Ami még ennél is érdekesebbé teszi a dolgot:
KEDVEZMÉNYEKET kaphatunk egyes helyeken. 
Van ahol elég checkinelni, és máris plusz pontot kapunk a vizsgán (nyelviskola), vagy minden X- checkinelő ajándékot kap, esetleg a Polgármester féláron is fogyaszthat!
Gondoljunk csak bele. Ha van egy törzshelyünk, és minden ottlétünkkor be Checkinelünk oda, akkor mi leszünk a Polgármesterek, és ezáltal akár féláron is fogyaszthatunk. Van ahol a fogyasztás mellé ingyen sör jár annak aki becsekkol. Teljesen megéri :)
Plusz ha az éjszakában egyik helyről a másikra vándorolva keressük a megfelelő helyet, az ajánlások segítségével könnyebb kiválasztani. Vagy megtalálni a haverokat, hogy ők hol vannak.

Képek:


A Marketről ingyen letölthető, és minden funkciója ingyen használható!

2 megjegyzés:

Foursquare for Android írta...

great! But not working today, frustrating cause I can't check in to where I've been.

Zoli08 írta...

nagyon jó..